myBB Greece

Πλήρης Έκδοση: Μετάφραση του myBB 1.6 στα Ελληνικά
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Σελίδες: 1 2 3 4 5
Προς το παρόν θα ζητούσα να μην προβείτε σε καμιά προσπάθεια μετάφρασης του myBB 1.6, γιατί θα την κάνει για την ο bositman και μετά θα κάνουμε τις διορθώσεις όπως και περιμένουμε τις δικές σας προτάσεις.
Γειά σας και από μένα Smile Κάνω attach τν δουλειά μου μέχρι τώρα, που βρίσκεται στο εξής στάδιο:

Τελειωμένα:
-Διαβασεμε/Readme
-Inc/languages/greek (όλη η μετάφραση του frontend)

Todo:
-Inc/languages/greek/admin (όλη η μετάφραση του backend)
-images: Χρειάζεται κάποιον με γνώσεις Photoshop για να μεταφραστούν οι εικόνες
-install/resources: language.lang.php, mysql_db_inserts.php, settings.xml, tasks.xml, usergroups.xml

[attachment=2] (Τελευταία Ενημέρωση 15/9/2010 00.15)
Ευχαριστούμε πολύ. Θα ενσωματώσω και τις εικόνες και θα τις στείλω και στο mybb.com
Θέλετε να μεταφράσω και εγώ τίποτα για να τελειώνει πιο γρήγορα ;Αν είναι πείτε μου ποια.
Αν θέλεις μπορείς να μεταφράσεις τα αρχεια εγκατάστασης
install/resources: language.lang.php, mysql_db_inserts.php, settings.xml, tasks.xml, usergroups.xml
Eπειδη καποτε ειχα κανει την μεταφραση για την εκδοση 1.2.Χ και επειδη ο κορμος του mybb 1.6 εχει παραμεινει ο ιδιος,θα μπορουσε η μεταφραση να επικαιροποιηθει πιο γρηγορα αν ο boritman ειχε προς σύγκριση ήδη απο μενα μεταφρασμενα αρχεια,τα οποια και θα μπορουσε να βελτιώσει.

Απο οτι ειδα,κανει καλη δουλεια.

Αν υπαρχει ενδιαφερον,παρακαλω στειλτε πμ με καποιο μεηλ για να στειλω τη μεταφραση.
Γεια σου roi, η σημερινή μετάφραση βασίζεται και στην δική σου μετάφραση 1.2
Η μετάφραση είναι ολόκληρη πλην της διαχείρισης και της εγκατάστασης ενώ μέχρι αυριο θα ανεβάσω και τα γραφικά.
Καλή δουλειά με τα κουμπιά Dyrer αν και φαίνονται λίγο rough, ίσως επειδή τα αγγλικά έχουν anti-aliasing ή κάποιο filter. Θα μπορούσες τα www και email να τα αφήσεις όπως τα αρχικά αγγλικά πάντως.

Διαβάζοντας εδω είδα ένα λάθος στο global.lang
Μηνύματα Τελευταίο Μήνυμα <--Πρέπει να αλλάξουν σε Δημοσιεύσεις Τελευταία Δημοσίευση αντίστοιχα αφού σε όλη την άλλη μετάφραση είναι έτσι. (το post->δημοσίευση)

Αυτές είναι οι εγγραφές:
$l['forumbit_posts']
$l['forumbit_lastpost']

roi όντως βασίσαμε την μετάφραση του 1.4 στην δική σου, άρα έχεις ήδη βοηθήσει Smile
Θα την κάνω και θα την ενημερώσω την μετάφραση

Θα ασχοληθώ λίγο περισσότερο με τα κουμπιά γιατί όπως έχω πει σε άλλη δημοσίευση ότι το πρόβλημα είναι στο μέγεθος του κουμπιού ή θα μικρύνουμε την γραμματοσειρά.
Παιδιά σόρρυ που χάθηκα αλλά δουλείες με κρατήσανε μακρυά και δεν πρόλαβα να ασχοληθώ.
Σελίδες: 1 2 3 4 5
Συστημένα URL's